Само в 7DniSofia.bg

Екс-барета хвърли бомба при Милен Цветков: В Нови Искър семейството е избито до крак от професионалист на мафията

7 Dni Sofia04.01.2018
13

Симеон Иванов, експерт по сигурността и бивша барета, хвърли истинска бомба при гостуването си на Милен Цветков. Според него семейството в Нови Искър е изтребено от професионалист. И то не от ревност, както се говори, а по нареждане на мафията.

„Няма как да влезе обикновен човек и с пистолет с по един изстрел в главата да избие цяла фамилия! Ако е от ревност, щеше да издебне жената на друго място. Всичко е добре планирано, добре подготвено. Първо е убита жената. Тя е разстреляна на място, където не се качва дори полицията. Нейното забавяне е събрало на едно място в къщата цялата фамилия. И тогава професионалистът идва и избива всички. Първо кучето, за да влезе, след това хората“, изложи своята гледна точка Симеон Иванов.

И хвърли след това още по-сензационно мнение: „Знаете, че има съмнения, че мъжът е бил в афери с ДДС. Това са пари, които, ако не е отчел, мафията прави така, че да няма кой да ги харчи от неговите наследници. Затова са избити всички, дори бабата, която се явява наследник. По подобен начин действа албанската мафия. Тя чисти до крак! И вижте само кога е стреляно – когато започват фойерверките. Пак казвам, това е професионална работа, поръчана на човек, който веднага след екзекуцията е напуснал страната“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.