Гаджето на Цветелина Грахич я докарал до дъното! Състоянието на певицата е потресаващо, вече прикрива тялото си от срам… (СНИМКА)

Цветелина Грахич

Бившата беквокалистка на „Ку-ку Бенд“ Цветелина Грахич съвсем е изчезнала, дотолкова, че дори най-малкия размер дрехи – XS – вече й е голям, узна HotArena.

Преди певицата бе с пищни форми, от които грам не се срамуваше. След множество упреци, че трябва да бъде по-стройна, ако иска да запази звездния си статут. Никой не е предполагал, че непрекъснатото натякване за теглото ще доведе до обратния резултат.

Цяла година телосложението на Грахич прогресивно изчезва, като по всичко личи, че тя не може да овладее границата. Отдавна нормалното е преминало в мания като дори самата тя се срамува колко много е окльощавяла.

Ето какво е забелязал читател на HotArena: „Снимки от последните й участия няма, доколкото знам, е забранила да я снимат. Участия има, но снимки не се качват, най-много една две и то само в лице. Докато преди, когато беше по пълничка, не спираше да се снима и да ги пуска, и поразголени дори, то сега – когато е толкова слаба, фотоси липсват…. И се облича с всевъзможни широки дрехи, за да прикрие плашещото си състояние. Найстрашното, е че приятелят й вместо да я вразуми ,той поощрява тази лудост.

Говори се, че тя е до болка обсебена от него, а той не спира да и изневерява. Затова я е докарал до това състояние“.

Запознати казват, че именно пагубната връзка на певицата с него е причината за раздялата и с „Шоуто на Слави“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.