Модният скандал на годината! Изхвърлиха Тамара с оня нос от “Мис Свят”! Вижте коя българка ще участва (СНИМКА)

7 Dni Sofia03.01.201888611
1

Мис България 2017 Тамара Георгиева Кочорапова бе прецакана официално за конкурса “Мис Свят”, съобщава “Телеграф”.

От централата на конкурса в Лондон са пратили неформално питане дали може втората в надпреварата – Йовита Георгиева от Бургас, да се яви на конкурса по красота вместо Тамара. В централата не одобряват, че името на победителката у нас се свързва със скандали. Там не се интересуват дали българите възприемат своята миска като най-красивата за годината или не, а дали има скандали около нея. Затова са отправили питане дали може да се избегне присъствието на подобна участничка в проявата и тя да бъде пратена на друг конкурс, а втората след нея да отиде на световния.

Още с избора на Тамара за победителна у нас се развихри суперскандал. Някои я обвиняваха, че носът й е по-голям от обичайното и няма фотогеничност, а почти всички членове на журито отрекоха да са давали какъвто и да е глс за Тамара. Стигна се дотам, че дори изборът на миската бе даден на прокурор.

коментар

  • Име

    03.01.2018 at 13:13

    Изкочоли колене, голям и грозен нос, криви крака, грозни сплескани устни, беден речник, грозни очи. .УууужасТ !!!!! Ааа, ушите забравих, стърчат, кат’ сателитни антени.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *