Само в 7DniSofia.bg

Новините от ужаса в Нови Искър се променят непрекъснато! Петият труп не е на жената на убиеца, а неговия

7 Dni Sofia02.01.2018
Полиция София

Жертвите в Нови Искър са били удушени. Това твърдят съседи на семейството, в чиято къща са открити пет трупа.

Според една от версиите, бащата на три момчета ги е удушил заедно с баба им, а след това се е самоубил. Преди това се твърдеше, че сред убитите е и майката на момчетата. Оказа се обаче, че това е трупът на бащата.

„За жалост е вярно. Убиецът е бил бащата на Нанси. Убитите са Боби, Нанси, Георги, бабата на Боби и бащата на Нанси, който се е самоубил след като ги е удушил, съобщават жители на Нови Искър във Фейсбук.

„Телата на две жени, двама мъже и дете са намерени в квартал „Изгрев“ на Нови Искър. Работим по всякакви версии“, заяви по-рано днес Валентин Радев и допълни: „Главен комисар Младен Маринов вече е на място в Нови Искър. Уведомен е премиерът. Много е тежко престъплението, ако има престъпление. Надявам се бързо да стигнем до истината“, допълни вътрешният министър.

„Работим по всякакви версии“, каза още Валентин Радев и отказа да коментира повече подробности, за да няма спекулации

Сигнал за роднини, с които няма връзка, е получен днес следобед – мъж съобщил, че не може да се свърже по телефона със свой близък, с който обичайно са в редовен контакт.

Пред Нова телевизия пристигналите на място спешни медици съобщиха, че по телата на жертвите имало следи от насилие. Към адреса в Нови Искър са изпратени патрули от Второ РУ към СДВР.

Хората от квартала казват, че убитите си купили къщата преди близо две години, затова не били познати на местните. Коментират още, че едно от убитите момчета е работило в психиатрията в Нови Искър.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.