Каролев изригна! Нападна Би Ти Ви и попиля Тома Белев: Сладки ли са онези 16 милиона? Купихте ли си апартаменти и коли… (СНИМКИ)

Владимир каролев

Владо Каролев отново е на бойна нога. Въпреки празничното “разпускане” експертът не спира да се гневи на скудоумието, което не спира да ни залива от малкия екран. Поредният хаплив коментар на Каролев отново е свързан с “удобното” тълкуване на казуса “Втори лифт на Банско”.

Ето какво написа Каролев:

“bTV Новините на ниво вестник ШОК с голи снимки на цицорести синоптички от началото на 90-те: “В социалните мрежи има твърдения, че съоръжението нарочно работи с ограничен капацитет в някои дни, за да се използва като пиар за строеж на втора кабинка над Банско. Концесионерът отрича.” Алооооо, редакторът на бТВ Новините, нали миналата година ходи да снимаш операторното табло на лифта за скоростта по време на опашките? Сладки ли са ония 16 милиона лева за разселване на три лешояда, дето папкате заедно по обявената тая година за най-неефективна и прахосническа европейска програма LIFE? Купихте ли си с тях за нова година ново Ауди или апартаментче на опашката на коня, както е модерно?

Припомняме, че и вчера Владо Каролев коментира темата със своя неподражаем стил. Вчера той няколко пъти наплю природозащитника Тома Белев, който поства снимки от празни писти рано сутрин, когато скиорите спят

Преди около 3 години в едно ТВ студио се опитах да обясня на Тома Белев защо не се развива не само на Витоша ски инфраструктурата, но никъде в България след 2005-6 г. Понеже нищо не разбра му казах в ефир :”Много си глупав след като факти и логически съждения не разбираш”. Днес видях на фбук стената му този пост и си промених мнението – той просто е психически зле. Човек с нормален мозък не може да постне снимка от стартирането на работен ден в ски зона и да твърди, че пистите в ски зоната били празни. Иначе да, и днес в 8:25 преди да пуснат лифта на Железния мост (дясната снимка), нямаше никой нито на пистата, нито на лифта.

Източник: Пик

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *