Г-н Борисов, вече мирише на бой! Този „амбриаж“ от „Зелените“ зове за граждански размирици! Искат да ви свалят пак с кръв

7 Dni Sofia30.12.2017
27

Организаторът на екопротестите се оказа чиновник на партия „Зелените“. Петър Кърджилов призовал еко активисти да излязат на улицата и да протестират незаконно срещу втория лифт на Банско.

Сценарият на зелените лъсна във фейсбук. Те искат да предизвикат анархия в държавата.Нещо повече, искат да провокират граждански междуособици, които като нищо ще прелеят в кървав сблъсък. Хора от Пиринско вече се заканиха, че ще дойдат със сопите на 4-и януари и ще искат среща с протестиращите срещу поминъка им.

Сега „талибаните“ се гласят да правят мазало на магистралата край Перник. „20-30 човека ще създадем няма такъв хаос. Останалите искат не искат ще се включат в протеста“, гласи плана на БАН-аджията, който открито плюе по държавата, която иначе му дава лъскава заплатка да е PR на нещоси държавно.

Точно това е тъпото – срещу държавата зове чиновник, който всъщност е на държавна заплата от години! Освен всичко друго, от зеления другар Кърджилов лъха една амбриажност (долен ляв педал в автомоблила), както се вижда от снимките му. Пич, защо стачкуваш с дамска чанта!? На една от снимките той пляска на гуруто си Тома Белев, след като е похарчил държавна пара, за да организира събитийце за национални носии, на което да го…награди. Какво общо има Зеленият Пеевски с носиите, никой не знае.

Eто кой всъщност е още Петър Кърджилов:

Д-р Петър Кърджилов е на 33 години от гр. София. Работи като експерт връзки с обществеността в Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН. Член е на Съюза на учените в България и Националния съвет на партия „Зелените“.

АКО СИ ИСТИНСКИ СОФИЯНЕЦ ПОДКРЕПИ ПРОТЕСТА СРЕЩУ ЗЕЛЕНО-ГЕЙСКАТА МАФИЯ ТУК! ПОТВЪРДИ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕШ НА ПРОТЕСТА СРЕЩУ „АМБРИАЖИТЕ“!

А ето какво написа самит Кърджилов във Фейсбук: 

Petar Karjilov: Здравейте!

Ще се съберем довечера отново в центъра ударна група, както и на 4 януари на голям протест също в центъра. Имаме нужда обаче от по-радикална, различна, шумна, зрелищна и категорична акция с участието на повече хора. Споделям затова тук за обсъждане предложението на Младелин Младо от вчера в групата Зелените във Фейсбук. Той имаше предвид това да се случи днес, но си трябва поне ден организация, така че можем, ако се съберем днес достатъчно, да го направим утре. За акцията са нужни хора с коли и повече хора без коли, които да напълнят колите, разбира се и визуални материали. Също и човек с дрон, който да снима и да разпратим видеото, заедно с исканията ни до европейски медии.

„За утре предлагам да се съберем 10-15 коли на кръговото на магистрала Люлин и Струма с Перник и да блокираме цялото движение. Там около 20 30 човека ще създадем няма такъв хаос. Останалите искат не искат ще се включат в протеста.“

Потвърдили до сега участие сме Младелин Младо Димитров (Младелин Димитров), Petko Kovachev, Marian Hristov (не мога да го тагна) и аз. Младо и аз сме с коли, аз имам 6 места, той 4. Който иска да участва, нека се заяви чрез коментар тук. Пишете също дали сте с кола и колко места имате.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.