Медицинско чудо в „Папараци“! Лили забременя, след като лекарите я бяха отписали! Вижте какво и се случи

7 Dni Sofia30.12.2017
лили

Бившата репортерка на „Папараци” Лиляна Ангелова най-сетне е успяла да забременее.

Красавицата, която нашумя с участието си в едно от първите издания на „Биг Брадър”, отдавна копнееше за собствено дете и ето че мечтата й е на път да се сбъдне.

„Клюкарката” на Николета Лозанова все още е в начална фаза на бременността си и не споделя щастието си публично, за да не бъде урочасана. „Пази радостната вест в тайна, но същевременно много й се иска да се похвали на всички”, твърдят източници от обкръжението й.

Преди около 12 месеца Лили се сгоди за пловдивския бизнесмен Станислав Костов, с когото има връзка от 4 години. Риалити звездата дълго криеше самоличността на любимия си, защото той беше женен за друга. Чак след като го разведе, тя започна да го представя като свой партньор, писа „Уикенд“.

За времето, в което са заедно, двамата многократно опитвали да се сдобият с бебе. Ангелова дори се подложила на ин витро процедура, но и това не дало резултат. В крайна сметка красавицата се обърнала към нетрадиционните практики и с тяхна помощ успяла да зачене.

Преди време Ангелова изненада всички, споделяйки, че посещава курсове по холистична медицина. Цели две години от живота си тя посветила на тези занимания, а знанията, с които усвоила, й помогнали в борбата за наследник.

Самата Лили никога не е крила репродуктивните си проблеми. „Сблъсках се със сериозни препятствия. Откриха ми киста на левия яйчник – около 7 см. Един известен софийски лекар изрази съмнение, че става въпрос за ендометриоза – болест, която възпрепятства забременяването. Препоръча ми операция, но аз не го послушах”, споделяла е пловдивчанката.

Диагнозата на специалиста я ужасила, тъй като лечението на заболяването изисква женският организъм да бъде вкаран в състояние на изкуствена менопауза. Уплашена и объркана, Лиляна потърсила съвет от близки и така научила за холистичната медицина, която преобърнала живота й. Ангелова намерила голям капацитет в тази област. Той й изготвил хранителен режим, а освен това я посъветвал да приема цветни есенции под формата на капки и различни добавки, подпомагащи функциите на организма. Когато отишла на преглед месец по-късно, кистата й се била смалила на 3 см. После пък съвсем изчезнала и лекарите обявили случая за феноменален.

коментар

  • Кристияна

    30.12.2017 at 5:25

    Може ли да сподели повече А начина и на хранене? И да каже калви капки е пила? Да сподели.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.