ЕКСКЛУЗИВНО! Криско вдигна тайна сватба, а приятелката му ги издъни публично… (СНИМКА)

криско

Приятелката на рапъра Кристиян Талев – Цветелина Петрова, призна публично, че двамата са се оженили. Половинката на Криско направи това през социалната мрежа, като първо взе фамилията му – Талева, а наскоро показа и венчалната си халка.

Вече няма и съмнение, че рапърът е сключил брак с красивата Цвети. Красива, голяма халка от бяло и жълто злато блести на ръката на г-жа Талева. Такава има и Криско, но засега умишлено не я носи.

Цвети пусна снимка в Инстаграм от сватбеното им пътешествие в Дубай, а нейни приятелки не пропуснаха да я поздравят в коментарите. Месец преди романтичната им екскурзия красавицата смени името си в социалната мрежа от Цвети Петрова стана Талева. Не стана ясно обаче къде и кога точно се е състояла сватбата и защо е цялата тази тайнственост. Звездната двойка нито потвърди, нито отрече слуховете.

Неотдавна Криско загатна в интервю, че е готов да стане баща и да си има семейство. Въпреки това, халка на ръката му нямаше, Цвети също не носеше брачния пръстен. И този път Цвети бе тази, която показно дефилира с венчалния пръстен, давайки на всички да разберат, че с рапъра вече са женени. На снимката ясно се вижда как красавицата позира с халката, маркирайки територията около Криско като заета, пише „Галерия“.

„Да, оженихме се. Крис неведнъж е казвал, че не обича сватби и затова го направихме тайно. Но вече не искам да се крия. Крайно време е фенките му, както и някои други особи да разберат, че Криско и аз сме семейство“, разкрила Цвети пред свои приятелки. Танцьорката визирала най-вече бившата приятелка на рапъра – плеймейтката Ася Капчикова.

Въпреки че моделката вече си има сериозен приятел, тя все още била влюбена в Криско. И има защо. Освен заради голямата му слава, рапърът е апетитен за жените и заради тлъстия си джоб, като сам определи себе си за „мръсен милионер“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.