Синът на Генерал Деси вършее с гадже в Студентски град! Президентшата се готви да посреща снаха… (СНИМКА)

Десислава Радева

На любопитен кадър със сина на Деси Радева се натъкна „Ретро“. На снимката наследникът на първата дама от първия й мъж Георги Свиленски позира, прегърнал хубава девойка в популярно заведение в Студентски град.

Въпреки че амбициозната президентша е заточила сина си в университет в Америка, за да го опази от младежките пороци, през малкото време, което прекарвал в България, Страхил все пак опитвал от нощния живот. Фотото, на което Съни, както го наричала майка му, прегръща през кръста симпатично момиче, е направено от фотографа на бара, в който приятелската компания купонясвала. Забавленията се услаждали на 21-годишния младеж, защото в Америка едва тази есен навършил пълнолетие и имал право да посещава клубове, да пие алкохол и да пуши цигари.

Към него Десислава се отнасяла строго за разлика от Румен Радев, който също е баща на две деца. Макар и по-малки от Страхил, те вече ходели по купони със съгласието на техните родители и предимно това на майка им Гинка, която се грижи почти изцяло за тях след развода й с президента. Ген. Деси не изпадала в очарование от любовните романи  на сина си, защото се чувствала млада и все още имала шанс за второ дете. Радева се възхищавала на примера на Елена Йончева, която се нае да даде живот на първото си бебе на 50 години. „По-добре да мисли как ще посреща снаха и да се пренастройва да става баба“, коментират служители от „Дондуков“ 2.

Покрай Коледните и Новогодишни празници най-вероятно синът й Страхил щял долети вкъщи от Америка, но едва ли щяло да му остане време за приятели и гаджета, щом веднъж се покажел на майка си. Тя го пазела като орлица и наваксвала пропуснатите моменти с него при всяка удобна възможност, въпреки че вече бил голям и самостоятелен мъж с бъдеще в чужбина.