Иде невиждан скандал в София! „Зелените“ блокират Гриша Ганчев и „Армията“, няма да се строи нов стадион за ЦСКА

7 Dni Sofia27.12.2017
ЦСКА Берое (4)

Невиждан скандал ще бележи мирния живот в Борисовата градина следващите месеци, научи 7DniSofia.bg!

Рекетьорски организации на „Зелените“ вече работят срещу приемането на нов устройствен план на парка, който да разреши построяването на нов стадион на ЦСКА! Дори реновирането на настоящия става невъзможно, ако не бъде приет този план, тъй като за привеждането в европейски вид на новите сектори трябва да се посегне на двайсетина дървета.

Настоящият план за парка не дава и клонче да бъде отрязано, което ще бъде бранено от „Зелените“. Не ги бърка и факта, че след края на ремонта на „Армията“ около и до стадиона ще бъдат посадени 5 пъти повече дървета от тези, които ще се отрежат по време на ремонтните работи.

Нищо чудно зад атаката на „Зелените“ да стои олигарх, чийто бизнес ползва точно техните платени услуги. Само така може да се обясни факта, че един от заводите на този кредитен милиардер бе построен в място, което седмици преди строежа на фабриката, бе извадено от защитените зони на ЮНЕСКО у нас с мълчаливото съдействието на Зелените. Нещо, срещу което те крякят адски, стане ли дума за Банско, където никой не ги е почерпил като олигарха.

2 коментара

  • Киро ЦСКА

    27.12.2017 at 22:13

    Нека ги бележат ние ще ги отрежем

  • Киро ЦСКА

    27.12.2017 at 22:13

    Нека ги бележат ние ще ги отрежем

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.