Каква любов! След като Гущеров би шута на Светлана Василева, тя отново се върна при него заради автомобил… (СНИМКА)

Светлана Василева

Плеймейтката Светлана Василева се е върнала отново в обятията на Християн Гущеров заради обещанието му, че ще й…… купи кола, научи HotArena.

Блондинката и младият бизнесмен се бяха разделили миналата седмица. Явно е било за кратко. Дни след излизането си от къщата на Биг Брадър Василева събра багажа си от къщата му в столичния квартал Бояна и се изнесе. На следващия ден отпразнува 30-годишнината си в ресторант в квартал Драгалевци. Беше поканила на партито повече от 30 човека сред коитоРусата Златка, Зорница Линдарева, Коцето, но много знаково от купона отсъстваше Християн Гущеров.

Според отлично информирани източници на HotArena от най-близкото обкръжение на Светлана Василева при раздялата си с Гущеров тя е казала няколко доста кофти неща за него. Едно от които било, че потискал нейната темпераментност като я карал да си стои само вкъщи. Гущеров пък често започвал запои с приятели още от сутринта и не й обръщал никакво внимание. Силно преувеличена била и негова финансова мощ. Много често Светлана оставала без една стотинка. И като за капак плеймейтката перманентно била с неоправени хормони.

Появи се и версия, че не блондинката, а Гущеров й е бил шута заради изневери. И дори и теглил един здрав бой на изпроводяк. Тази версия обаче не била вярна.

Какво обаче се случи между рождения ден на Василева и до вчера когато тя отново е с наследника на фамилия Гущеров?

В София се носят слухове, че Християн бил полудял от бягството на блондинката и се зарекъл на всяка цена да си я върне. Започнал да привиква в къщата си техни общи приятели и да ги навива да помагат пак да се съберат. Показал дори цяла чанта пълна с пари. Като по този начин дал да се разбере, че е готов да си плати за това.

Офанзивата явно е била успешна. Нещото което наклонило везните към решението на Василева да се върне при него било, че той и обещал да й купи кола. И така на 27 декември в 2 часа след полунощ едновременно във Фейсбук профилите на Светлана Василева и Християн Гущеров се появи снимка на която двамата са заедно в ресторант. Тя го е прегърнала и написала “мой свят, моя любов”.

Все още не е ясно какъв ще е модела на колата й. И най-важното дали ще е на нейно име. Предстои да разберем.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *