Вежди Рашидов изригна с емоционална изповед: Страхувам се, тъй като диагнозата е смъртна присъда

Вежди Рашидов

„Човек бързо може да обиди някого, но много повече усилия отнема да се извиниш и да поискаш прошка. Никому не съм сторил зло. А тези, които са ми сторили зло, се опитвам да ги забравям. Политиката е нещо неприятно за някои хора. Тя е отговорна професия. За мен голямата битка бе вътрешната – между политика и артиста. Голямо усилие беше да се ограничавам в думите си“, каза в откровена изповед Вежди Рашидов в ефира на телевизия „България он еър“.

„Съпътства ме страх, тъй като диагнозата е смъртна присъда в повечето случаи. Опитах се да погреба омразата към хората. Погребах младините си. Но не съм погребал мислите си. Влязох в политиката здрав, но излязох болен. Прекрасно съм работил с премиера Борисов. И му благодаря, че и в този мандат съм негов избраник. Но трябва да се даде път на младите“, сподели за борбата си с рака артистът политик.

Рашидов подчерта дебело колко много обича съпругата си, която е неотменно с него в борбата с болестта още от самото начало. „Тя е изключително интелигентно същество. Половината от моя живот. Прекрасен лекар. Изграден човек. Безкрайно я обичам. Цял живот съм мечтал да имам семейство, тъй като на 10-годишна възраст останах сирак. Исках да обичам и да ме обичат“, категоричен бе бившият министър на културата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории