Скандални разкрития: Новата Мис Плеймейт, същата като Дебора! Натряска се в столично заведение и падна като талпа…

Нора Недкова

Новата Мис Плеймейт Нора Недкова има сериозни проблеми с алкохола, научи HotArena от нейни близки.

Нора нямала мярка в пиенето и спирала да се налива чак когато е твърде късно. А и вече станало и прекалено грозно. Малко преди Коледните празници сексапилното миньонче отишло в известна столична кръчма с приятели. Нора обръщала чаша след чаша от което гледката ставала все по-комична. Девойката видимо се напила. Дори в един момент паднала на земята.

“Да, пие ми се и пия. Кво ме гледате? И да мислите, че съм алкохоличка не ми пука”, казала Нора на ошашавените клиенти.

Говори се, че родителите на Нора Недкова са се отказали от нея и не искат по никакъв начин да бъде свързвана с тях.
Причината е не само скандалното й поведение, разголените снимки и десетките корекции, а най-вече – политическият статут на баща й. Той е бившият кандидат за кмет във Варна и шеф на „Златни пясъци“ АД Николай Недков. В морската столица се говори, че се е отказал от нея в момента, в който заминала за София, уж за да учи в Нов български университет.

Майка й Юлиана дори не е приятелка с нея във Фейсбук и няма нито една снимка с дъщеря си. В същото време редовно и гордо позира за селфи със сина си – 16-годишния Михаил.

Очаквано, преди 5-6 години, докато е живяла със семейството си, Нора е изглеждала коренно различно и дори е неразпознаваема. Тя е с няколко килограма отгоре, малки, тънки устни, малък бюст и доста по-голям нос. Днес, благодарение на пластичната хирургия, тези недостатъци са премахнати и новата Мис Плеймейт е самото съвършенство. Или поне така смята тя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *