Само в 7DniSofia.bg

Павел на Преслава с поредна брутална изцепка! Преби жестоко диджея на известна дискотека…

преслава

Новото гадже на Преслава й бъдещият баща на детето й се забърка в пореден скандал. Павел е пребил жестоко диджея на известната пловдивска дискотека Планета.

Инцидентът е станал преди седмица. От страх жертвата е отказал да пусне жалба в полицията. Свидетели на простотията на Павел са разкрили подробности за скандала пред Хот Арена.

Причината за агресията му е била повече от тъпа. В разгара на купона където и гаджето му имала участие, Павел отишъл до диджея и му казал да се мръдне защото искал да седне до него. Музикантът не го познал и потресен от наглостта му казал да си гледа работата. В този момент Павел му вкарал ляв и десен прав.

Това е втори юмручен инцидент с Павел в Пловдив в рамките на месец.  Припомняме, че фен на Преслава бе нападнат по време на концерта на телевизия за 16-ия рожден ден на тв „Планета” в Пловдив. Той слязъл в подземния паркинг, където били колите на изпълнителите, за да изчака колежката на Преслава – Теди Александрова, и да я помоли да се снимат заедно. Вместо това обаче се срещнал очи в очи с Петя и нейният „телохранител” Павел Лазаров, с когото певицата спи от лятото насам.

Преслава се оплакала на Павел, че въпросният фен сипе обиди по неин адрес и мачото се нахвърлил с юмруци върху въпросния фолк фен още когато го видял. Удрял го по главата, разбил му носа, цялото му лице било в кръв. После го повалил на земята и започнал да го рита. Когато му омръзнало да бие бившия фен на гаджето си, Лазаров го оставил да лежи в прахоляка на паркинга, настанил се в колата и си тръгнал.