Слави и фермерите натириха „Комиците“! Шоуто им няма да бъде излъчвано тази година! Вижте каква ще бъде празничната програма…

Комиците

За първи път феновете на новогодишните тв предавания ще изпратят старата година и ще посрещнат Новата без „Комиците” по бТВ. За сметка на това на Слави Трифонов са отделени редовните 2 часа ефирно време. Допълват го „фермерите” Андрей и Иван.

Освен Слави, най-мощно тв присъствие по празниците в Би Ти Ви ще имат телевизия „Планета” и „Пайнер”. Цяла вечер тези, които са решили да посрещат 2018-а пред телевизорите, ще се радват на кръшни ритми, изпълнени от хората на инж. Митко Димитров. Изявите им започват още в шоуто на Дългия от 10 до 12 часа вечерта. Там наред с „Ку-ку Бенд” ярко ще се вихрят младоженецът Фики Стораро и неговата кума Галена, подкрепени от лиричния бард Веселин Маринов, който няколко поредни години е бил Певец на годината на тв „Планета”. Негов концерт ще бъде излъчен и навръх Коледа на обяд.

Фики и Галена пък зрителите ще могат да видят и чуят и 40 минути след полунощ на 1 януари. Тогава Би Ти Ви ще пусне концерта за 16-ия рожден ден на „Планета”. Тази година той беше в Пловдив и се прочу като шоуто, след което гаджето на Преслава преби фен на нейния жанр.

За Любо Нейков не се намери нито едно програмно петно нито в Би Ти Ви, нито в Нова. Явно тази година той ще се размине с тлъстия пай от новогодишните телевизионни хонорари. Неговите „Комици” отпаднаха окончателно от схемата още през пролетта. Фирмата му направи опит за завръщане на екран с ново шоу тази есен, което трябваше да се излъчва всяка съботна вечер. То обаче претърпя огромен рейтингов провал и телевизията побърза да го спре.

От всичко това най-много спечелиха Иван и Андрей. Тази година те заемат овакантеното от „Комиците” място в програмата вечерта на 31 декември. Ще водят тв състезание, в което ще участват популярните водещи от Би Ти Ви, пише Уикенд.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.