Джино с ексклузивен коментар за интригите в къщата: Фънки е водачът на селското стадо! Заплашиха ме, че ако го нападна…

Джино Бианкалана

– Джино, за втори път печелиш „Биг брадър”, но като че ли престоят ти в Къщата този път беше мъчение за теб?! Как се чувстваше в този състав и очакваше ли да победиш, защото сякаш това не бе изненада за теб…

– Беше много натоварено, защото тези хора, с които бях вътре, не са моите хора. Не са тези, с които бих контактувал извън Къщата. Имаме съвсем различни интереси. Цялата къща беше срещу мен, защото аз нападнах водача на селското им стадо – Фънки. Той ме номинираше постоянно. Имаше някакъв проблем с мен. И те даже ми казаха:

„Ако нападнеш Фънки, цялата къща застава срещу теб!” И точно така стана, а аз не исках да номинирам хора, които са по-слаби играчи. Например Луна или Мариела Нордел. А Мариела даже ми се извини и каза, че така са й казали да каже – че съм бил с възрастни жени, и едва ли не съм жиголо. Но само тя ми се извини в национален ефир.

Да, не беше изненада за мен, че печеля формата, правилно си усетила. Защото аз знаех, че истината ще излезе наяве – всичко, в което ме обвиняваха, най-вече, че съм мошеник, дължа пари и съм пребивал бившата ми жена. Момичето излезе в ефир и каза, каквото има – а не я бях виждал от години.

Бил съм сгоден два пъти след нашата раздяла но сме в страхотни отношения с Дейна. Когато тя излезе в национален ефир и каза, че всичко, изречено срещу мен, е лъжа, вече знаех, че независимо какво се говори в Къщата, отвън истината си проправя път. Истината винаги излиза наяве. Това, което тези хора правеха в Къщата, не е излъчено.

Източник: Блиц