Мистериозна катастрофа шокира столичани! Джигит направи свръхестествена каскада, а сега се борят, да го измъкнат от автомобила…

катастрофа

Супер мистериозна катастрофа е станала преди няколко минути в столицата. Това научи БЛИЦ от свой читател, който е станал свидетел на случката. По думите му всичко се е случило на столичния околовръстен път и по-специално в близост до булевард „Свети Климент Охридски“.

„Нямам идея какво се е случило, но беше зашеметяваща гледка. Навсякъде имаше полицаи, пожарникари и лекари. Спрях от любопитство, за да видя какво се случва“, казва читателят ни. По думите му джигитът явно е направил свръхестествена каскада.

„Прелетял е през едно дърво, за секунди се е закрепила колата там, след това е профучала през канавките и се е натресла в близката рекичка…или поне така коментираха останалите хора, които се бяха насъбрали да гледат сеира“, казва читателят ни.

Той твърди, че огнеборците, които били на място, се мъчили да измъкнат шофьора изпод смачканите ламарини на колата му.  Състоянието на водача все още не се знае.  Не са уточнени и причините за мистериозната му катастрофа.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории