Бившият на Мария – Свинаря хлътнал до уши по Мегз! Ангел не спирал да преследва дизайнерката и да я тормози…

МЕГЗ

Ангел Тенев – Свинаря, който е известен с доскорошната си авантюра с фолк певицата Мария и това, че вечно е заобиколен от дозина красиви и известни жени едновременно, сега си има нова цел, шушукат софииските клюкари. Това е Мегз.

Свинаря забелязал Каканашева още във  Вип Брадър. Той бил изумен от характера й и коментирал, че досега не е виждал такава жена. Припомняме, че Мегз беше по-твърда и смела дори от мъжете и не се страхуваше единствена да казва истината колкото и тежка да е тя.  Независимостта на Мегз много впечатлила бизнесмена и той всячески искал да се запознае с нея. Започнал да опитва, чрез приятели, които да я заведат на гости в палатите му в Стара Загора, където всяка вечер той се забавлява в компанията на чалга изпълнители и купища красавици и манекенки. Каканашева не искала да обиди Свинаря и тактично се правела, че не забелязва упоритите покани, пише HotArena.net

Свинаря, обаче, бил свикнал винаги да получава всяка жена, която поиска и не се отказвал. Той започнал да ухажва Мегз със скъпи подаръци и цветя. Каканашева се преструвала, че не е на адрес и тактично молила рецепционистите в скъпия хотел, в който живее да връщат всичко.

Злите езици коментират, че Мегз го прави нарочно, защото е завършила психология и много добре знае как да вземе акъла на един мъж. “Това е единственият начин да подлуди мъж, който всяка вечер има по 10 красавици до себе си”.

Решихме да попитаме за мнение и самата Мегз. Явно в добро коледно настроение тя благоволи да вдигне телефона. Каканашева изпадна в шок и истерия като чу въпроса ни. “Луди ли сте?? Да не сте посмели да свързвате името ми с подобни истории” – крещеше Мегз преди да блъсне телефона.

Защо хлъднокръвната Мегз толкова се ядоса след въпроса ни и защо толкова упорито не иска историята да се тиражира предстои да разберем. Една от версиите е, че Каканашева крие историята и се опитва сама да се оттърве от Свинаря,  за да не стигне до ушите на силен мъж в живота й, който я спонсорира и който най-вероятно познава Свинаря. Мегз е хитра и не иска проблеми и излишен шум.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *