След броени минути стартира коледно мото-шествие в София! Насочват се директно към кв. „Люлин“

мотори

За трета поредна година мотористите от Sofia Riders (SR) ще зарадват столичани с атрактивно коледно мото-шествие. По традиция то ще стартира в 12.00 часа от паркинга на Националния исторически музей (Резиденция Бояна). От там внушителната колона ще се отправи към кв. „Люлин”, където в рамките на дарителската акция „Да дарим усмивка” на SR и приятели моторизираните Дядо Коледовци ще подарят подаръци на много малчугани в неравностойно положение, пише skandal.bg

Sofia Riders неведнъж са доказвали, че мотористите са хора с много големи сърца. Припомняме, че инициативата „Да дарим усмивка” стартира в началото на септември с напълно непринуден пост на представителя на мото-групата д-р Асен Цеков и посещение в Комплекса за социални услуги за деца (КСУДУ) в град Роман.

Мотористите буквално взеха под крилото си малчуганите, като последваха още няколко посещения в дома и резултатът не закъсня: докато в началото децата бяха плахи и дори не бяха виждали мотори, сега може спокойно да се каже, че са вече социални и нямат търпение да видят момчетата и момичетата отново. Наред с дома в град Роман, бяха направени няколко посещения в центровете в Бяла Слатина и Драгоман. Така само за няколко месеца „Да дарим усмивка” се превърна в една от най-мащабните дарителски акции в страната тази година.

Днес на ред са двата центъра за настаняване на деца в квартал „Люлин” – „Софроний Врачански” и „Паисий Хилендарски”. Само за около две седмици в рамките на дарителската акция „Да дарим усмивка” бяха събрани близо 7000 лв, с които са закупени подаръци и хранителни продукти и за децата в домовете в Бяла Слатина и Драгоман.

Празничната програма на Sofia Riders продължава на 26 декември с Коледно даряване на усмивки за децата в КСУДУ, град Роман.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.