Доган: Няма да бутам Бойко! Няма да бутам и Патриотите, ако не ми пипат порциите! Не харесвам Нинова

7 Dni Sofia22.12.2017
Ахмед Доган
Коледа е! Малки и големи пишем писма на добрия старец и тръпнем в очакване какви ли подаръци ще ни донесе, за да разберем дали сме били послушни. И колкото е по-голям подаръкът, толкова значи, че повече сме папкали и слушкали.

Вчера приключи официално политическият сезон у нас и както си му е ред политическият дядо Коледа раздаде своите подаръци още снощи.

Най-големият подарък от чувала на политическия дядо Коледа получи Бойко Борисов. Председателят на най-голямата парламентарно представена партия ГЕРБ написа своето писмо до политическия дядо Коледа и отиде да го пусне в пощенската кутия в Брюксел. „Истински се надявам почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който в интервютата говори, че държавата е над всичко, малко да говори с тяхната партия, защото, както вървят, ясно е, че искат провал на председателството”, призова Борисов от „сърцето на ЕС” и Доган го чу.

Следващият подарък беше за Патриотите. Политическият дядо Коледа им даде шанс да се явят на поправителен, като им каза, че „в началото е Словото, после идва Делото”. Сиреч, ако не посягате към моите порции, говорете си колкото си искате. Не ми пречите.

За Корнелия Нинова обаче политическият дядо Коледа се превърна в дядо Мраз. „Моята преценка е, че няма такава политическа сила от опозицията, която може да поеме отговорността за управление на страната към днешна дата.” С тези думи Доган сложи Нинова във фризера.

Дали снощи Доган с една реч разтури предстоящите седянки на работните групи между БСП и ДПС, които тепърва трябваше да пишат мотивите за вота на недоверие, който ще бъде внесен на 17 януари догодина, предстои да разберем. Но вече знаем как ще гласува ДПС на този вот, дори и да помогне в писането на неговите мотиви.

ТАНЯ СИМЕОНОВА, за Фрог Нюз

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории