Плевнелиев ексклузивно за подаръците за Деси Банова, за стотици хиляди ли са и какво и е приготвил за ЧНГ в Банско

7 Dni Sofia22.12.2017
росен плевнелиев деси банова

Президентът Росен Плевнелиев взе отношение по слуховете, че е осигурил невиждан комфорт на новата дама на сърцето си – синоптичката Деси Банова.

„Ще ви разочаровам, но истината е, че Деси си кара същата стара, нейна си кола, която винаги си е имала, живее си точно там, където винаги е живяла, има си същата тази къща – на майка й  и на прабаба й, която винаги е имала. Всичките тези измислици обаче са симптом за това, че нашето общество е болно и като че ли и медиите, за съжаление, по един безотговорен начин го разболяват още повече. Нима не разбраха всичките тези медии и медийни империи, че аз не съм такъв човек? Нима не разбраха, че аз съм може би малко по-мъдър, отколкото те си мислят? И че една позитивно мислеща, красива и добронамерена жена не се купува.
Нейното сърце не струва 30, 500 или 500 000 лева. Нейното сърце се печели с подадена ръка, с честен подход. Но в никакъв случай не струва пари. И нима някои не разбраха, че истинската любов не се измерва нито в пари, нито в подаръци, а е в очите, в сърцето, в подадената ръка. Аз съм там. Аз се радвам на една истинска любов, която не може да бъде измерена в пари. Продължаваме да живеем по начина, по който сме живели. Истинската любов не се базира на пари. Тя се базира на усещането, че имаш до себе си човек, който е твоят човек. И че двамата заедно, за ръка, може да стигнете далече. Аз имам това усещане и действам по този начин“, категоричен е президентът пред „24 часа“.

Той разкрива и какво ще подари на Деси Банова навръх Нова година в Банско: „Не е електрическа “Тесла”, не е къща или апартаменти. Моят подарък е ски екип и ще се учим заедно да караме ски. Чакам този момент с нетърпение“.