Само в 7DniSofia.bg

И Силвестър Сталоун не може да си го държи в гащите! 50-годишна го обвини в нападение за изнасилване

7 Dni Sofia22.12.20175760
силвестър сталоун

Полицията в Санта Моника, Калифорния, потвърди, че разследва Силвестър Сталоун за сексуално нападение, съобщи Контактмюзик.

Оплакването бе направено от 50-годишна актриса миналия месец. Тя твърди, че актьорът я е нападнал в офиса си в Санта Моника през 1990 година. Случаят ще бъде разследван, макар и да е трудно да бъдат събрани доказателства за толкова старо провинение. След края на разследването прокуратурата ще прецени дали да бъдат повдигнати обвинения.

Според запознати със случая Силвестър Сталоун е имал връзка с жената и дори я взел със себе си в Израел, докато снимал “Рамбо III”. Той се разделил с нея, когато разбрал, че съпругът е разстроен от връзката им, макар и вече да не живеел с нея.

Сталоун се опасявал, че съпругът може да е свързан с хвърления в двора му коктейл “Молотов”.

Ако разследването установи, че обвиненията не са верни, статутът на Сталоун ще бъде променен на жертва. Адвокатът на Силвестър Сталоун вече каза, че ще настояват жената да бъде обвинена за подаване на лъжлива информация. Преди месец говорител на актьора заяви, че подобно нещо “никога не се е случвало”.