Само в 7DniSofia.bg

Това е гръм в рая! Коцето се напи и не издържа! В Пловдив се предаде и вкара Зорница Линдарева в леглото си

7 Dni Sofia21.12.2017
8

Въпреки че се изкарва примерен съпруг и баща, фолк певецът Константин си остава мъж със слаби ангели.

Докато участваше в „Биг Брадър: Most Wanted”, изпълнителят на хита „Черна роза” отбиваше мераците на манекенката Зорница Линдарева към него, но веднага щом камерите угаснали, побързал да я вкара в леглото си, писа сензационно „Уикенд”.

На партито по случай финала на шоуто Коцето награби едрогърдата брюнетка пред очите на жена си, уж позирайки за снимка, но същинският екшън се разиграл седмица по-късно, докладват свидетели. Откакто хвърли око на певеца в Къщата, Линдарева си поставила за цел да го прелъсти и  вече е постигнала целта си.

Запознати издават, че Зорница не пропускала участията на своя любимец и успяла да го съблазни след една от сценичните му изяви в пловдивска дискотека миналата неделя. Почерпен с обилно количество алкохол и далеч от погледа на съпругата си Надя, Константин се предал пред сочните форми на Линдарева и вечерта завършила в хотелската му стая, където двамата се отдали на бурни страсти. Флиртът на бившите съквартиранти не останала тайна за посетителите на заведението, защото те се награбили още там и без свян се натискали пред очите на всички присъстващи.

Коцето се опитва да гради имидж на образцов съпруг, но истината е, че никога не е бил верен на Надя. Редовно й кръшка я с танцьорки, я със случайни почитателки, даже и с колежки от лекия жанр”, коментира пред „Уикенд” запознат с разгуления живот на певеца.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории