Само в 7DniSofia.bg

Изключително важна среща довечера в „Бояна“! Събират се политици и олигарси, за да започнат бутане на кабинета „Борисов 3“

7 Dni Sofia21.12.2017
Бойко Борисов (3)

Вечерята при Ахмед Доган за коледните и новогодишни празници тази година ще бъде в по-широк формат, тъй като ще бистри свалянето на правителството.

Освен депутатите, членовете на Централното оперативно бюро и областните председатели, тази вечер в столичния квартал „Бояна“ ще бъдат и кметовете на общини от ДПС.

Всички в партията очакват политическото послание на почетния председател на ДПС. Прогнозите на актива са сред акцентите в словото да са както „политиката на демонтиране на управляващата коалиция с националистически формации“, така и курсът на партията след „подадената ръка от управляващата Партия на справедливостта и развитието в Турция“.

Очаква се да присъства на сбирката и башолигархът на ДПС Делян Пеевски. Идеята на ДПС е да се свали това правителство, да се изхвърлят от него патриотите и да се намести там етническата турска партия, която да води за носа Борисов.