Столична “Топлофикация” готви изненада за клиентите си! Ще раздава награди, но само на тези, които…

Парно Пари

 В навечерието на коледните и новогодишни празници „Топлофикация София” ЕАД стартира за втори път Коледна игра, в която могат да се включат всички лоялни клиенти на компанията. Условието за участие е до 31 януари 2018 година клиентите да заплатят всички свои сметки за топлинна енергия и дялово разпределение към дружеството, включително задълженията си за месец декември 2017 година. Изпълнилите това условие участват автоматично в разпределението на общо 10 награди – смарт телефони. Това съобщиха от пресцентъра на „Топлофикация София” ЕАД.

Печелившите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 16 февруари 2018 година, а с победителите ще се свържем лично за уточняване на начина за получаване на наградата им. Крайният срок за получаване на наградите е 16 март 2018 година.

Правилникът на играта е достъпен на сайта на “Топлофикация София” ЕАД и на фейсбук страницата – https://www.facebook.com/www.toplo.bg/. Допълнителна информация може да бъде получена и на тел. 0 700 11 111.

„Коледната игра 2017 е израз на нашата благодарност към клиентите, които са лоялни към компанията и са заплатили задълженията си в срок, а това са над 80% от потребителите ни. Разчитаме да мотивираме и останалите ни абонати да се присъединят към общността на лоялните клиенти”, коментираха от „Топлофикация София” ЕАД.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *