ИЗВЪНРЕДНО! Арестуваха братовчед на убитата Дамла! Колко души са замесени в убийството на 7-годишното момиченце?

Полиция

Арестуван е братовчед на убитата Дамла. Акцията по задържането е проведена преди минута в района на автогарата в Момчилград, съобщава 24rodopi.com.

Там все още има полицейски патрули, но задържаният е откарал от други служители в Кърджали. Както БЛИЦ информира по-рано днес майката на убитото в Момчилград момиче беше отведена от ареста и после върната обратно. Садет Муса се е прибрала у дома късно снощи под охрана, за да участва в следствен експеримент.

Вчера главният прокурор Сотир Цацаров обясни, че майката на убитата 7-годишна Дамла е била задържана за 72 часа по обвинение, че е оставила детето само, без надзор по член 182 от НК. Тя беше единственият задържан след убийството. Вчера участва в следствен експеримент за смъртта на детето. За разпит бе викана и близка на жената.

Със следствен експеримент разследващите се опитаха да разберат кой е убил 7-годишното дете в Момчилград. Вчера вечерта те заведоха на местопрестъплението майката на момиченцето.

Разследващите бяха категорични, че убиецът, който е задушил малкото момиче, притискайки с ръка устата и нослето му и след това е залепил тиксо на лицето на Дамла, не е случаен психопат.  Днес трябва да излязат и ДНК експертизите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории