Ужасът не спира! Подлагат на експеримент майката на Дамла! Връща се в транс там, където е намерила трупа на детето си

Дамла

Майката на убитата 7-годишна Дамла не е била освободена от ареста късно снощи, както съобщиха по-рано тази сутрин няколко национални медии. Снощи в жилището на 3-ия етаж в блок “Слава” се проведе следствен експеримент. След неделното утро, в което Садет Муса откри трупа на дъщеря си Дамла, 40-годишната жена отново влезе в жилището си със следователи.

“Тя вървеше като в транс и отказа да говори с журналисти”, съобщава Би Ти Ви.

По-късно Садет Муса отново е била върната в ареста. Жената бе обвинена, че е оставила непълнолетната си дъщеря без надзор. Оказва се, че е единствената задържана по случая, над който усилено работят криминалисти и прокуратура.

Припомняме, че вчера сензационно 24rodopi.com разкри, че 40-годишната садет Муса има желязно алиби. Тя твърди, че през цялата нощ срещу неделя е била на работа и се появила в апартамента малко след 7 часа, а се оказва, че убийството е извършено призори.

Когато майката на Дамла открила мъртва 7-годишната си дъщеря, все още не било започнало трупното вкочаняване. Това означава, че смъртта не е настъпила в съботната вечер, когато тръгвала на работа, а рано в неделя, когато Садет Муса все още била във фабриката, която отстои на 10 км от Момчилград.

Припомняме, че вчера по публикацияна на “24Родопи”, стана ясно, че майката има желязно алиби и е била на работа, когато се е случило ужасяващото убийство. Смъртта на Дамла е настъпила във време, близко на появата на майката. Трупното вкочаняване настъпва между 2-6 часа след смъртта, при което мускулите се втърдяват.  Ако твърденията на източника ни се потвърдят официално, практически няма как да се повдигне обвинение срещу майката като извършител на деянието.

Според експерти обаче, трупното вкочаняване може да не бъде наблюдавано при много деца на възрастта на убитата Дамла, поради тяхната малка мускулна маса.

Главният прокурор Сотир Цацаров пък вчера потвърди новината на 24rodopi.com, че малката Дамла е убита призори в неделя.Междувременно от прокуратурата позволили на роднините да приберат трупа на Дамла, но предупредили, че в хода на разследването може да се наложи ексхумация. Все още те не са решили кога да погребат момиченцето.