Само в 7DniSofia.bg

Гришо е Спортист на годината, но каква беше тази гавра с майка му!? И кой пусна тази лезбийка на сцената?

7 Dni Sofia20.12.2017
Мария Димитрова Цвета Караянчева (2)

Поредната церемония за Спортист на годината мина и замина. А самата анкета могат да я спрат, ако догодина ще е още по-тъпо от тази. Както тази бе по-тъпа от миналата. И така от години насам.

Снощи ни предложиха нещо максимално вредно. И за спортисти, и за зрители. Проява на удивително лош вкус бе да използват и спорта, за да ни натрапват и през него все по-отегчителната хомосексуалщина! Що за ненормално решение е да ни набутват разголената Люси Дяковска? Като я знаят каква е, момичетата от ансамбъла, а и не само те, се чувстваха меко казано смутени в залата. Да не говорим, че Плевен може и да е център на световната художествена самодейност, но две водещи от там, едната от които с говорни дефекти, идват малко множко!

Това обаче е нищо на фона на случилото се на майката на Григор Димитров. Единственото свежо нещо в церемонията бе близки на състезателите да ги награждават. На кой татко, на кой майка, на кой брат, само на Гришо – Цвета от Кърджали. Каква му е г-жа Караянчева на Димитров? Никаква! Какъв е приносът и към българския спорт? Никакъв! Ако бащата на Григор бе излязъл да връчи отличието на майка му, щеше да е друго, двама души щяха да получат своя морален дар за всичко, което са сторили за Григор. А чрез него и за България. Вместо това майката на Гришо бе натикана в идиотската ситуация да благодари на…татко му. Прав е Димитров да не се прибира в България. По една седмица около турнира в София му е напълно достатъчно!

Ама, че пошло организираха Спортист на годината 2017!

Тези от Парламента и други менти не разбраха ли, че народът не ги иска? И ще ги освирква, както освиркваше вехтия Герджиков, опитал се с една купа до Григор да се отърка в световната слава? Безумно е да поканиш една от най-престижните отличия у нас да го връчи шефът на институцията с най-нисък рейтинг в държавата! Това принизява самият награден.

За капак тази от левия бряг ни пожела Честита Нове година! Дали от диалект, дали от слагачество към онзи, дето даде парите за снощния кич, не е ясно. Но у хората остана привкусът, че вече дори Нова година не е за тях. Нищо, догодина могат да надградят организаторите. Например да разиграят имената на награждаващите сред онези, които са търкали най-усърдно със стотинки талончета.

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории