Преслава удари дъното, феновете й в шок след нейно неадекватно участие!

7 Dni Sofia22.05.2017510
Преслава

Преслава отново е започнала системно да употребява „бело“, твърди “Таблоид”. От няколко месеца насам фолк певицата редовно се друсала с праха на богатите, като дори по време на участия отивала до тоалетната на клуба, за да се освежи. Певицата никога не носела наркотика в себе си, а за муле тя ползвала шофьора си Димитър.

Миналата седмица, по време на участие в Пловдив, брюнетката шокира феновете си, появявайки се напълно неадекватна на сцената. 32-годишната брюнетка не спря да си пипа носа, типичен признак за кокаинови наркомани, и дори се изцепи на микрофона, че ако има брашно по себе си, то е защото малко по-рано е месила баница.

„Всички й се смееха на изцепките и я снимаха, но какъв пример дава на почитателите си? Беше напълно дрогирана!“, възмущават се присъствалите на позора.

Звездата на фолка не се притеснявала да признава пред приятели, че употребява кокаин, като винаги споделяла твърденията, че той не води до пристрастяване. Най-близките й обаче се притесниха както за здравословното й състояние, така и за кариерата й, тъй като брюнетката залиня и вследствие на системното си друсане тя отслабна с близо 10 килограма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *