Ето Кралят на дупетата в Instagram! 195 000 души го следват и въздишат по снимките му! Порно му е майката…(Снимки за големи)

7 Dni Sofia17.12.2017
15

Instagram си има нова звезда, която не е от обичайните светски лица, които сме свикнали да виждаме, но по нищо не им отстъпва. Името му е Грег Лански и макар че профилът му е пълен с разголени дупета и гърди, той не се опитва да продава порно, а лайфстайл… и то доста луксозен.

Грег не е случаен човек. Той е креативен директор и режисьор в Tushy, Vixen, and Blacked Studios, които продуцират филми за възрастни. Кариерата му шеметно се разгръща за няколко години, като през 2016 негови продукти получават 10 номинации на порно Оскарите Adult Video News (AVN), от които печели 5, сред които и режисьор на годината.

На церемонията той печели внимание и с речта си, като казва: „Забавлението за възрастни е изкуство и изпълнителите са артисти. Не позволявайте някой да ви казва друго“.

Грег има над 195 000 почитатели в профила си в Instagram, където почти всички селфита са на разголени секси жени, демонстриращи сластните си задни части или гърди. Интересното е, че кадрите винаги са в луксозна обстановка – басейни, дивани, вили и т. н. и показват един висок стандарт на живот и лайфстайл, жадуван от мнозина, предава Blitz.

Заради големия брой на дупета, Лански се сдоби с профила Кралят на дупетата в Instagram.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.