Борисов с откровени разкрития: Майка ми, Бог да я прости, умря от рак! Продадохме, каквото имахме, за да купим…

Бойко Борисов (11)

„Юнкер даде България за пример за финансовото й състояние. На фона на всичко това да излязат разни хора и да твърдят обратното не е честно. Въобще не й обръщам внимание на Корнелия Нинова“.

Това каза премиерът Бойко Борисов, която се пусна на живо във Фейсбук от Брюксел. „В момента говорим по време на председателството ни да се направи и една среща на върха и с Турция. Ние си носим нашата отговорност и я носим добре. Аз предложих участие на Турция на тази среща. Също и колегата Ципрас. Той благодари на България за намесата ни за Лозанския договор. Спазването на българо-турско-гръцката граница може да стане само така“, уточни Борисов.

„Готов съм да преразгледам, ако трябва и след срещата с Радев, и мораториума с лекарствата. Майка ми, Бог да я прости, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме, каквото имахме, за да я купуваме молекула за борба с рака“, каза премиерът по повод вчерашното решение на правителството да отхвърли ветото на президента за мораториума върху молекулите, цитиран от Блиц.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.