Пътниците на аерогарата издивяха: Кой идиот реши да направи това!? Бойко, тук ли ще кацат евродепутатите!?

7 Dni Sofia15.12.2017
1

Мизерия и километрични опашки са само част от проблемите на летище София, които пътниците са длъжни да търпят, срещу нескромните суми за билети. Това показаха снимки на Novini.

Потребители се оплакват от десетките непочистени фасове по летището, както и от липсата на кошчета за боклук. Тази обстановка се разиграва на фона на свръх таксите, които се плащат.

Оказва се, че за ден престой на паркинга на летище „София“ таксата е 25 лева. Потресен читател разкри, че в тоалетните на Терминал 1, които и без това не се чистят, миризмата на цигари е много силна. Често в общественото помещение се пуши, въпреки забраната, а охраната нехае за законовото нарушение.

Освен с мръсотията, пътниците трябва да се съобразяват и с големите опашки, които както се вижда ясно на снимката, надвишават 100 души. Проверка показа, че образуването на опашките е заради решение на софийското летище да обедини в едно чекирането на пътници от различни авиокомпании.

Положението е трагично, разказват пътуващи и дори оприличават родното летище като “Джурасик парк”. И се чудят тук ли ще кацат гостите за европредседателството на София?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.