Слави разкри как всички от Цветанов до Нинова, от Волен до поредния долен убиват хора: Чудовища!

7 Dni Sofia15.12.2017
Слави Трифонов

Слави Трифонов отново успя да разтресе Фейсбук! Водещият изригна с нечовешки силни думи срещу депутатите, които приеха решение, облагодетелстващо аптечната мафия у нас.

Ето изригването на Слави:

Скъпи приятели, не знам какви чувства ви внушавам. Като известен човек водя всяка вечер шоуто, пея песни, непрекъснато заедно с моя екип имаме гражданска позиция и може би заради съвкупността от всичко това, при мен идват много хора. И аз съм се нагледал на много болка.

Хора, които умират или умират децата им. Видял съм много такива хора. И това е много страшно. И винаги съм се ръководел от това, което евреите са написали на пръстена на Шиндлер – че “този който спасява един човешки живот, спасява цялата вселена”.

А днес българският парламент зловещо пожела да не спасява своите граждани, а да ги убива. Днес българският парламент отказа на български граждани, болни от рак, да бъдат лекувани с нови лекарства. Те твърдят, че по този начин ще спестят 20 – 30 милиона лева.

А в същото време не се съобразиха с волята на хората от референдума и прибират от нашите пари 31 милиона и 700 хиляди лева като субсидии за партиите. Годишно. Вместо да подаряват живот предпочитат да прибират пари.

Това нещо се нарича – жестокост.

Чудовищност.

Няма достатъчно силни думи за това.

коментар

  • Георги

    15.12.2017 at 13:20

    Кой ги съди? Нали е по-богот и от Цветанов, Нинова и Волен и Болен, взети заедно! Как мислите дали толкова богат човек може да мисли с добро за бедните! Единственото му мисъл е как за стане по-богот. И как за стане? Като влезе в политиката! Спомнете си как гласувахме за царя и не го ли подкрепяше той. А сега?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.