Г-н Борисов, вие не сте никаква мутра! Щом заради тези двамата с бирите се свряхте в миша дупка…

7 Dni Sofia13.12.2017
Протест против Банско (15)

Бойко Борисов миналата седмица сам игра за зелените рекетьори на министерски съвет. Спря разглеждан проект, защото го нямало министър Нено Димов. Нищо, че сам му разписал да ходи в Кения да подписва световен меморандум.

Тази седмица обаче истината лъсна. В понеделник по заповед на премиера имаше кръгла маса по проблема „Банско“. На нея дойдоха всички освен рекетьорите. И им извадиха кирливите ризи. Тарторът на рекетьорите, се обади вечерта на премиера и му каза, че играе за бившата му жена. Каквото и да означава това.

Във вторник Бойко удари един зад врата на министър Димов и клетия Ненов оттегли това, дето обеща 24 часа по-рано да брани. За всички стана ясно, че Борисов го е страх.

Днес се видя от какво го е страх. На площ от 42 малки плочки пред паметника на Алеко, на „Витошка“ се събраха няколко слаботелесници. Голяма част от тях пиеха кой бира, кой други неща. Пушеха и кой цигари, кой други неща. И парадираха с това, че премиерът ги е страх от тях.

От ей тия 100 души в държавата трепери Бойко Борисов!

Г-жо Нинова, веднага оттеглете обидите си към г-н Борисов! Такъв човек няма как да е мутра. Не и, когато го е страх от двама с бири. И заради това трети ден се крие в миша дупка.

Ами какво ще стане, ако на 22-и плочкаджийте от „Витошка“ ги пресрещнат 5 000 на фонтана? 5 000 дето протестираха на Е-79!? Защото на последните им писна. Те живеят, за да има планина. А плочкаджиите просто си живеят на плочките. И от това да няма планина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.