Защо го е направила!? Цвети Стоянова изгори всички мостове към момичетата от ансамбъла, а за капак…

7 Dni Sofia13.12.2017
цвети стоянова

Цветелина Стоянова прекрати отношенията си с останалите златни момичета и загърби категорично гимнастиката и спорта.

Цвети, която оцеля след падане от шестия етаж в столичния квартал „Надежда“ и живее втори живот не комуникира с никого от своите бивши съотборнички в националния отбор по художествена гимнастика в социалните мрежи. В личния си профил в инстаграм Цвети не общува с доскорошната си най-близка приятелка от ансамбъла Цветелина Найденова. Гимнастичката е категорична, че е приключила отношенията си със своята съименничка. По думите й тя нямала място в живота на Найденова.

„Няма шанс от моя страна да се сдобри,. Видях много неща които е казала и писала за мен. Това означава край на отношенията ни завинаги“, категорична е Стоянова.

След като оцеля, Цвети промени коренно визията си приоритетите си. Боядиса се руса, увеличи гърдите си и на няколко пъти си подари почивка в Дубай. Плътно до нея остана гаджето й – вратарят на Локо (София) Александър Любенов, пише „България днес“. Наред с това Цвети изтри всички снимки с останалите момичета от ансамбъла.

Наред с Цвети Найденова интересът на гимнастичката явно е приключил и към Любомира Казанова, Ренета Камберова и Християна Тодорова. Стоянова не ги следва в социалните мрежи и е прекратила комуникацията си с тях. Те недоумяват защо Стоянова така се е променила след инцидента. Те получиха пенсии доживот от 1008 лева, докато Цвети остана без такава и без бронзов медал от Рио де Жанейро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.