„Топлофикация“ с първи подробности за аварията на столицата: Включена е тежка техника, два екипа вече…

Пътища ремонти

От „Топлофикация-София“ разкриха пред ПИК колко голяма е аварията, която остави четири квартала в София без топла вода и парно.

„Става въпрос за авария на централен топлопровод на булевард „Дойран“. От този тръбопровод се захранват кварталите „Стрелбище“, „Красно село“, „Бели брези“ и част от „Гоце Делчев“. Аварията е констатирана през нощта. Два екипа вече работят на място, включена е и тежка техника! Надяваме се бързо възстановяване на топлоподаването. Просто по-късно през деня ще имаме по-точна информация кога ще бъде възстановено всичко, защото в момента се работи“, обясниха от „Топлофикация“ пред ПИК.

Припомняме, че във връзка с аварията на главния топлопровод е направена организация за работата на общинските детски градини и училища, които са засегнати. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община по-рано днес.

Във всички детски градини е осигурено отоплението и заниманията протичат по график. Във Втора английска гимназия, 73 СУ, 104 СУ и 126 СУ – учебните часове са намалени и директорите следят температурите в класните статии.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.