Няма да повярвате какво направи този световен модел! Събра Григор Димитров и Ивет Лалова в сензационен филм за България

7 Dni Sofia11.12.201753170
10

Пловдивчанинът Стефан Апостолов е един от най-желаните модели в света, но това с това, което му предстои да направи идната година, ще стане още по-известен. Красавецът е автор на филма “България в четири сезона”, който се очаква да бъде завършен идната година.

Стефан е възпитаник на езиковата гимназия под Тепетата, а в момента живее в Лос Анджелис, където е дефилира им местните модни подиуми. Пловдивчанинът работи с най-добрите модни агенции в света – Next Model Management (Лос Анджелис), Elite Model Management (Маями), Brave Models (Милано, Италия) и Модна агенция “Ивет” (София, България). Участва в реклами и модни ревюта на едни от най-големите имена в модната индустрия, включително Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Brunello Cucinelli, Burberry, Zegna, Salvatore Feragamo, Gucci, Prada, Tom Ford.

Стефан получава още по голямо признание, след като се появява в списание Elle и в множество телевизионни реклами за известни марки като “Samsung”, “Hyundai” и “Playboy”.

Носталгията и любовта към родната го карат да се заеме с него по-мащабно. Така се ражда идеята и за филм за България, като целта на младия пловдивчанин е да покаже на света държавата ни в исторически, природен, културен, духовен, спортен и музикален аспект. Стефан прави кампания за събиране на средства в интернет пространството, а нейното мото е “Кутия цигари, пакетче дъфки или филм за България – Ти решаваш!”.

38 000 долара са събрани от дарения от българи и чужденци за започване на снимките. Кампанията е била представена на английски език, което помогнало на две от най-големите холивудски компании да го забележат, като едната от тях е Digital Cinema.

Продуцентските къщи подкрепили проекта с техника на стойност 150 000 долара. Тази техника е влизала 2 пъти в България – заради обективите на Силвестър Сталоун и за Херкулес.

Целта на Стефан е чрез този филм за България да мотивира младото поколение да открие корените си. Разбира се, идеята е той да бъде видян не само от българите, но и от целия свят, поради което ще бъде преведен на няколко езика – английски, испански, мандарин, японски, руски и немски.

Филмът “България с четири сезона” ще покаже завладяваща история, в която главната героиня – шестгодишно българско момченце, минава през различни приключения, обикаляйки българските земи от миналото и настоящето. По пътя си то е изправено пред много перипетии, но легендарни български личности му помагат да преодолее страха и да повярва в себе си и в силата на своя дух.

Зрителите ще могат да видят различните традиции, обичаи и култура на България – кукери, гладиаторски борби на римския стадион в Пловдив, нестинари, пресъздадени битки от Руско-турската война от 1877-1878 г., както и много други интересни събития от българската история и култура. Във филма ще се включат и най-известните български спортисти като Григор Димитров, Йордан Йовчев, Ивет Лалова, Николай Бухалов, Петър Стойчев, и други.

Филмът “България в четири сезона” вече е на финалната права ,като в момента се правят визуалните и звукови ефекти, а до края на годината трябва да е завършен изцяло. През първите 7-8 месеца на 2018 година ще започне излъчването му по различни фестивали, а през есента на 2018 по социалните мрежи ще бъдат пуснати всичките му версии, пише “Trafficnews.bg”.