Бащата на Мис Плеймейт шокира! Вижте какво коментира за гърдите на щерка си политикът

7 Dni Sofia10.12.2017
7

Бащата на новата Мис Плеймейт Нора Недкова- Николай брани гърдите й от всички хейтъри.

След като спечели конкурса преди броени дни, мнозина твърдяха, че бюстът й е със силиконови подплънки, но таткото е категоричен, че това не отговаря на истината и наследницата му е напълно естествена.

„Казах й да не обръща внимание и да не се впечатлява, защото човешката злоба и завист нямат край. Имам чувство, че това злорадство към всеки по-различен е вродено у нас. Одумват се не само красивите… Затова е по-добре да си гледа живота и да не обръща внимание на злобарите и клеветниците. Тях трудно можеш да ги спреш“, заяви пред „Телеграф“ Николай Недков. Той е бивш директор на „Златни пясъци“, а днес е зам. председател на надзорния съвет, през 2011 година е кандидат за кмет на Варна от партията на Иван Костов, бил е и общински съветник.

Нора не е питала родителите си дали да се яви на конкурса. „Победата е нейна, както и решението да се яви на този конкурс. Тя е достатъчно голяма, за да вземе самостоятелни решения, и ние като родители не й се месим. Нора има свои виждания за живота и ги отстоява по свой начин“, споделя бащата.

Недкова има опит и участия в различни конкурси. Била е мажоретка на националния отбор по волейбол.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.