Нова телевизия пак удари дъното! Извергът, удушил Виола, получи ефир, за да ни обясни, че…

7 Dni Sofia09.12.201718920
виола

Нова телевизия продължава да дълбае дъното! Репортер отиде в затвора, за да ни “разчувства” с…драмата с убиеца на Виола, който видите ли бил още влюбен в удушената от него красавица.

Всичко се случи много по-бързо. Ударих я два пъти, след това я задуших. В главата ми настъпи хаос. Това разказа убиецът Стефан Станев, който в началото на месец ноември бе осъден на 25 години затвор.

„Осъзнах, че съм я убил ден по-късно. Вече бяха в Созопол. Влязох в църква. Исках някакво място на усамотение. Бях започнал да разбирам нещата. Взех свещ. След това започна да пее църковният хор. Тогава вече осъзнах, че човекът го няма. Запалих свещта, оставих я на мястото за починалите и излязох”, добави той пред Нова телевизия и призна, че все още я обича.

Стефан разказа още, че с Виола се запознали в интернет. „Тя ме добави във фейсбук. Имаше емоции помежду ни. Бях напълно опиянен от нея. Известно време всичко между нас беше прекрасно. Имаше караници, но успявахме да се сдобрим. След определено време скандалите ставаха все по-големи, ревността също. Мисля, че ми е изневерила”, каза още той.