Министър Кралев със сензационно разкритие за боя между фенове на Локо и ЦСКА! Тези на „Лаута“ са наистина страшни цървули

7 Dni Sofia04.12.2017
Локо ПЛ-ЦСКА 32

Инициирали сме среща с министъра на вътрешните работи и ръководството на футболния съюз, на която да ги обсъдим, защото проблемът е от много години, разкрива в днешно интервю министърът на спорта Красен Кралев.

Той хвърля истинска бомба! Оказва се, че плодвивският клуб е управляван от истински цървули, които поставили рискова охрана, за да не покрият стари задължения към полицията!

„На мача в Пловдив проблемът дойде оттам, че „Локомотив“ е имал стари, неизчистени задължения към полицията и затова са наели частни охранители за двубоя, които са им излезли по-евтино, но не се справиха с възникналата ситуация. Полицията е охранявала периметъра около стадиона, каквито са ангажиментите й, и при поискана помощ, се е намесила. Веднъж завинаги трябва да регламентираме какви са задълженията на полицията на футболни срещи и срещу какви пари, за да няма такива случаи“, категоричен е Кралев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории