Удивително нагъл шеф на банката, в която откраднаха 4-те милиона на Мартин! Според Хампарцумян с 6-те милиона заплата това е махленско…

Левон Хампарцумян

„Нашите клиенти могат да говорят каквото си искат за нас“, заяви изпълнителният директор на „УниКредит Булбанк“ Левон Хампарцумян, чието годишно възнаграждение удря 6 милиона.

Той бе потърсен по повод големия скандал с Мартин Петров. Както вече стана ясно, бившият ни футболен национал сезира Софийска градска прокуратура за източени без негово знание 3,8 милиона лева от банковите му сметки в „УниКредит Булбанк“.

„Питате ме за коментар по случая, но ние коментар не можем да правим. Нашата позиция вече излезе. Клиентите ни могат да говорят каквото си искат за нас. Няма смисъл да се коментира, а и има етична страна, законовите предпоставки са такива, че да не се говори по този въпрос“, обясни още Хампарцумян.

Попитан дали Мартин Петров ще получи обезщетение, банкерът бе лаконичен: „Това са отношения между нас и него.“

„И въпросът не е да се води махленска разправия. Ние сме сериозна банка. А и самият Мартин Петров може би не желае нещата да бъдат публично достояние“, добави Левон Хампарцумян пред Блиц.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории