Слави Трифонов сложи Мис България на мястото й! Направи я за смях пред цяла България…

Слави Трифонов

През диванчето на Слави Трифонов са се отбивали безчет странни птици, но гостуването на новата „Мис България“ Тамара Георгиева ще влезе в архивите като най-изсмуканото интервю в историята на шоуто. Противоречивата миска гостува на Дългия снощи, а водещият се видя в чудо с умствения багаж на миската или по-скоро с липсата на такъв, коментира Пик.

Интервюто премина тягостно за Слави, който почти през цялото време си говореше сам, а в редките случаи, в които Тамара си отваряше устата, отговорите й се изчерпваха в рамките на две-три, в най-добрите случаи – до четири изречения. А думите, които миската употреби безброй пъти, бяха: каузи, благотворителност и разбира се.

В началото Дългия попита миската как така се е решила да участва в конкурса. Последва заучен отговор, че винаги е мечтаела за короната. Отраканият водещ обаче я сряза защо не е преследвала мечтата си, когато е била на 18, а не сега – вече 24-годишна. „Вече си попораснала доста, има и по-важни неща, красотата е преходна“, подметна Дългия, намеквайки, че преди шест години миската може и да е била малко по-красива от сега. Тамара не схвана намека.

Като всяка миска, и на Георгиева целта й да спечели конкурса била, за да подпомага чрез благотворителност деца в неравностойно положение и възрастни хора. „Това са пълни глупости, не ми ги хвали тия неща с каузите. Няма нужда от тази картонена корона, може да помагаш и без да си „Мис България“, отново подхлъзна гостенката си Дългия.

По едно време на Слави му втръсна да получава тъпи отговори и се впусна във философски размисли, че всъщност целият негативизъм срещу Тамара, породен от грозния й нос, звучи като оксиморон, тъй като без всичко това е щяла да бъде просто поредната носителка на титлата, която утре ще бъде забравена, а днес всички говорят за нея.

„Нека си говорят хората, правят ме известна! Факт, е че съм най-известният човек в България в момента, доколкото знам“, наду се като пуяк „Мис България“, а с отговора си вероятно искаше да изтъкне, че е по-известна дори от самия Слави Трифонов.

„Даа, дааа… Ще ми дадеш ли автограф после?“, рече Слави, гаврейки се по тънката лайсна с взелата се насериозно блондика.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *