Невиждан скандал! Журналист нападна колегите си в БНТ по грозен начин: Вдигат им заплатите и стават комунисти!

7 Dni Sofia29.11.201718330
бнт

Петър Волгин отново провокира познати и непознати от “стената” си във Фейсбук. Журналистът от БНР, който се прочу с идиотските си коментари за Гришо, публикува пореден пост, този път на по-различна тематика.

“Приветствам инициативата на БНТ да отбележи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов с показване на негови филми, включително и с епизод от “На всеки километър”. Този сериал трябва да се показва по-често. Когато стана генерален директор на БНТ, едно от първите неща, които ще направя, е да излъча целия сериал в праймтайма”, изхвърли се Волгин, на който амбициите явно са големи.

“Разбира се, преди всеки епизод ще има кратко въведение, което ще обяснява колко хубав е “На всеки километър”. Водещи на тези въведения ще бъдат най-ярките антикомунисти в БНТ. Мислите, че ще откажат? Мислите, че убежденията няма да им позволят? Ще се съгласят и още как! Достатъчно е само да им бъдат увеличени заплатите”, продължава с провокацията си журналистът.

“Българските антикомунисти за отрицателно време стават комунисти, а и всякакви други, стига да са финансово мотивиране. При тях убежденията се диктуват от паричните знаци”, завършва Волгин.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *