В Къщата на “Биг Брадър” се крие огромна тайна! Една от съквартирантките бременна от…

Биг Брадър

В Къщата на “Биг Брадър” може да има още един обитател, за който съквартирантите и продуценните не подозират. Огромна е вероятността тайният участник да се крие в корема на плеймейтката Светлана Василева. Три дни, преди да прекрачи прага на риалити формата, блондинката е била засечена да си купува тест за бременност от столична аптека, твърди седмичник.

Като нищо може да се окаже, че Светлана носи детето на настоящия си приятел Християн Гущеров. С милионера Василева живее от няколко месеца, а в медийните си изяви в последно време на няколко пъти отвори дума за деца, с което загатна, че с Християн не ползват предпазни мерки, когато консумират любовта си.

Не е тайна, че Гущеров също отдавна мечтае да стане баща. Късметът не му се усмихна с бившата му съпруга Мария. Фолк дивата е признавала, че има проблеми, затова и единствената й дъщеря Марая е зачената след доста опити ин витро.

Дали Християн е на път да се сдобия с малко Гущерче, едва ли ще стане ясно преди Светлана да напусне “Биг Брадър”. Приятелките й засега загадъчно мълчат по въпроса.

Източник: Пик

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *