Продуцентът на „Господари на ефира“ с горещи разкрития за полицаите, крали гориво: Имат вътрешен човек, който знае…

Джуди Халваджиян Господари на ефира

Държавата ни е на това ниво, че явно едни полицаи от Павликени са принудени да правят това, за да се чувстват добре. Сигурно ще се оправдаят, че са им били ниски заплатите.

Това заяви иронично в ефира на „Здравей, България“ продуцентът на „Господари на ефира“ относно разследването, проведено от предаването, в което хванаха полицаи от Павликени да крадат гориво от патрулки.

„Ние получихме сигнал за тази схема преди 10 месеца и тогава заложихме камерите. Ние много лесно щяхме да покажем един пример, затова 10 месеца показахме, че тази схема се прилага и явно работи“, каза още той.

„Те са арогантни, дори не се крият. Нищо не ги притеснява, правят го явно, отварят багажа пред хората на обекта и си сипват. То гориво за обикаляне на региона и гонене на бандити не остава според мен“, заяви Красимир Луканов – член от екипа на „Господарите“.

„Имат вътрешен човек в бензиностанцията. Те са част от играта, все пак им сипват в тубите, знаейки, че е незаконно. Далеч сме мисълта, че това се случва само в Павликени, не мислиш, че там хората са гениални и само те могат да го измислят. Изненадахме ги, те са били неподготвени. Проследили сме ги до гаража, където разпределят горивото“, каза още Халваджиян.

„Свикнали сме шефовете да си мълчат. Аз очаквам и вътрешният министър да вземе отношение. Време е да чуе за това и да вземе позиция. Искаме да знаем има ли контрол върху това нещо, има ли лимит“, добави той. „Много хора знаят какво се случва в Павликени, защото полицаите не са се крили дори. Просто се намери един от тези хора, който ни сигнализира за всичко, което се случва“, каза Луканов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.