Мутрите на Пеевски удариха дъното! Нахвърлиха се на майката на загиналия командос Шарков, замерят я с яйца

7 Dni Sofia28.11.2017
емил шарков

Пет-шест младежи ни замеряха с яйца, докато протестирахме от БОЕЦ пред БиАйТи срещу решението да бъде свалено предаването на Люба Кулезич „Честно казано”. За екшъна разказа пред Фрог нюз Ваня Рибчева, майка на загиналия командос Емил Шарков.

От неправителствената организация обявиха официално преди няколко дни, че ще се съберат пред телевизията, за да изразят несъгласие с отстраняването на Кулезич.

„Малко след като връчихме декларация, няколко момчета с качулки се приближиха към нас и започнаха да мятат яйца. Някои от нас бяха уцелени. Други пък се счупиха в самата сграда. Това се случва за втори път. Явно някой следи плътно нашите действия. Вижда се, че държи в готовност млади хора, които по сигнал тръгват да се саморазправят с нас. Искат да ни уплашат, но няма да им се получи. Това показва ,че ние сме на прав път. Нищо няма да ни спре, за да отстояваме позициите си. Това показва, че сме на прав път”, допълни Рибчева.

Според нея саморазправата с Люба Кулезич не е заради една реплика. Изпълнителният директор е предупредил хората да смекчат тона. Това предупреждение не може да дойде ей така, без да знаят собствениците за това. Смятам, че опитът за налагане на цензура идва именно от тях, категорична е майка на Емил Шарков.

Атаката пък е дело на същите мутри, които бяха пратени първо да замерят с агнешки глави стачкуващи пред съдебната палата, а след това да хвърлят болтове по съдията Лозан Панов. Всичките тези инциденти са свързвани с Делян Пеевски. В неговите медии действията на тези мутри са приветствани сериозно.