Само в 7DniSofia.bg

Втората на конкурса „Мис България“, която трябваше да бъде първа, с шокиращ коментар за Тамара!

мис българия

Йовита Георгиева, подгласничка в конкуруса Мис България, прие второто място с високо вдигната глава. Очарователната брюнетка, която цялата страна определи за пъти по-красива от носителката на короната Тамара Георгиева, заяви пред колегите от БНР Бургас, че за нея самото преживяване е незабравима победа.

Цяла България е убедена, че Йовита трябваше да стане Мис България, а не Тамара Георгиева „За мен представянето ми е победа, защото аз се представих достойно и за мен конкурса ще е незабравимо преживяване. Има жури, което избира първото място и след като те така са решили така ще бъде!

Прочетох много лоши коментари за Тамара и не мисля, че една жена заслужава да чуе подобни грозни думи. Всяка жена според мен е красива сама по себе си! Винаги може да има някакви съмнения, но аз отидох на тази сцена за да се забавлявам и мисля, че представих достойно себе си и Бургас!“, каза Йовита.  Според нея гласуването на такъв конкурс трябва да бъде явно, за да е ясно кой за кого е гласувал. Красивото бургаско момиче разказа, че конкурса е преминал в три тура – с рокли, бански и официални тоалети . Темата във визитките на участничките е била „Социални мрежи – реалност или илюзия“.

Йовита Георгиева се занимава професионално със спортни танци – активен състезател е и тренира малки деца. Иска да продължи да се развива в тази област. Бургазлийката ще представи страната ни на международния конкурс за красота Мис Глоуб, който ще се проведе през следващата година.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.