Слави Трифонов разкри шокираща история с Делян Пеевски! Какъв е той, султана на държавата ли, беснее Дългия

7 Dni Sofia27.11.2017
Слави Трифонов

Слави Трифонов разкри шокираща случка с Делян Пеевски, която се е случила пред очите му на летище София. На срещата, която той проведе с българските студенти в Лондон, Трифонов се разпали доста. Той посъветва учащите, че сега е тяхното време и те решават какви да бъдат.

Студентите попитаха Дългия, какви качества трябва да имат, за да спечелят неговото внимание и доверие. Той се възмути от въпроса и отсече: „Какво значение имам аз? Ето ви пример – с моя екип решихме да направим референдум, нещо което е в правото на всеки един гражданин. Ние зададохме шест въпроса, но предишният президент, който определено не ставаше за тази длъжност, даде три от тях на конституционен съд! Това си беше чиста поръчка, вие трябва да сте мотивирани и да покажете, какво можете“, заяви Трифонов.

Тъй като забеляза, че студентите нямат много представа от ситуацията в България, той реши да ги въведе експресно с шокиращ пример от последното лято.

„През лятото реших да ходя в Португалия на почивка. Докато чаках на летището видях, че пристигна Делян Пеевски. Той дойде с 4 автомобила охрана, един от които беше на НСО! Мина през ВИП-а, като нож през масло. Въобще не беше проверен от никого, дори не мина и през скенер. Просто влезе в летището и мина през него. От какво толкова го пазят, един депутат на ДПС? Какъв е той, султана на държавата ли?“, възмути се Трифонов.