Легендарният волейболист Владо Николов не издържа! Изригна с тежки думи за Йорданка Фандъкова във Фейсбук

7 Dni Sofia27.11.2017
Йорданка Фандъкова (2)

Легендата на българския волейбол Владо Николов не се сдържа и изригна срещу хората, които атакуват Йорданка Фандъкова. Знаменитият ни спортист отдавна не крие пристрастията си към най-успелия кмет на столицата.

ЕТО КАКВО НАПИСА ВЛАДО НИКОЛОВ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Докато си ровех в интернет, попаднах на нещо, което ме заинтригува и накара да изразя гражданската си позиция.

Като човек, който дълги години работи в чужбина, при всяко връщане в София виждах новите неща които се правят и колко по-хубав стана нашият град. Безспорни са разширяването на метрото, пешеходната зона на Витошка, ремонта на всички основни булеварди, строителството на околовръстното, северната тангента, обновяването на спортните салони в училищата и изграждането на детски градини. Често казваме, че „тревата на съседа винаги е по- зелена“, но ако само си спомним какво беше в София преди 10 години и какво е сега, ще можем наистина да видим разликите. За мен лично Йорданка Фандъкова е най-добрият кмет от Иван Иванов насам и ще е хубаво да я оценим преди да сме я загубили.

коментар

  • Елена Георгиева

    01.12.2017 at 1:34

    Господин Владо Николов, това за което Вие говорите, комунистите не го признават. За тях е важно да плюят, да очернят успелите, работливите и компетентните , хората които движат страната напред и да подвеждат тези от електората, които нямат поглед навън , освен в собствените си стаички и да вярват на онези, които искат да ги манипулират, за да ги привлекат на своя страна за евентуалните следващи избори. Странно е само, че и много уж грамотни хора, но явно не мислещи се водят за носа от БСП. Гражданите формират своето мнение и от дребни партийки, които се опитват да стъпят на политическата сцена , макар и някои от тях да бяха на тази сцена. Задавам си обаче един въпрос „Защо всички телевизии и водещи канят като свои събеседници хора, минали през властта в предходните години, не направили нищо съществено , не подобрили живота на народа , а сега когато някой работи, тези провалили се министри ни дават акъл от екраните на телевизорите и критикуват сегашните управляващи. Та нали самите те нищо не са направили, когато са били министри и управляващи. Защо сега имат решение по всички въпроси ??? Това явление изглежда е само българско . Ние сме царе на тази “ след процедура“. И накрая – не съм адвокат на управляващите в момента, не искам да кажа, че те правят всичко безпогрешно, но кой не греши когато не работи, колкото повече работи човек, толкова повече и грешки допуска, но кой не е грешил да хвърли камък. А искам да попитам протестиращите срещу г-жа Фандъкова : Самата кметица ли реди паветата, не сме ли ние хората, които вършиме тази работа и никой от нас не си я свършва както трябва? Всеки гледа да я претупа и да си отбие номера. Хайде стига вече ! И не на последно място – тези които протестират с поведението си казват, че те са перфекционисти. Я да погледне всеки в собствената си къщичка как живее- дали всичко му е чисто, дали домът му е подреден или няма къде да стъпи от безпорядък в собствения си дом. О да. Подозирам, че това са платени протестъри за по 30 лв. които са готови и майка си и баща си да продадат . Така, че не се чудете уважаеми г-н Николов – това е нашия народ. Такъв е и такъв ще си остане. Това е нашия балкански ген. Тук не чакайте толерантност и уважение. Бъдете здрав ! Да Ви е живо и здраво семейството !

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.