Каранга направил нещо уникално на „Лаута“! Лично Гриша Ганчев му се обадил да го поздрави за геройството

7 Dni Sofia27.11.2017
Локо ПЛ-ЦСКА 25

Фернандо Каранга е показал, че е истински мъж по време на размириците в пловдивския квартал „Лаута“. Както е известно след провокация от страна на фенове на Локомотив, ултраси на ЦСКА излязоха от клетката и подгониха съперниците си към тяхната.

Оказа се, че таранът на ЦСКА е бил първия, който е скочил да спира червената торсида. Веднага след това го подкрепили и още двама от играчите. Каранга въобще не се притеснил, че зад гърба му са 30 привърженици на Локомотив, които могат да нападнат него. Той скочил да спира своите фенове притеснен, че това може да повлияе на мача.

Нещо повече, Каранга бил футболистът, който до последно останал на бойното поле, отказвайки да се прибере в съблекалнята като другите играчи. Трябвало човек от щаба да го дърпа вътре.

Лично босът на червените Гриша Ганчев пък се обадил на бразилеца да го поздрави за поведението му. Според босът точно намесата на част от играчите, водени от Каранга, е спряла разрастването на скандала, каквато е била целта на провокацията на пловдивчани.